Welke elektrische tandenborstel?

Geplaatst op 13-10-2021

Benieuwd welke elektrische tandenborstel voor jou de beste keuze is? De tandenborstels van Oral B gelden wereldwijd als de meest populaire, onder andere onder tandartsen. Zij gebruiken de tandenborstels zelf en raden hun patiënten niet zelden aan dat ook te doen, om hun gebit gezond te houden.

In principe maakt het niet uit welke elektrische tandenborstel je kiest, omdat je daarmee altijd beter poetst dan met een handmatige borstel. Je verwijdert tot 100% meer tandplak, dankzij de roterende en pulserende beweging.

Welke tandenborstel

Wat is de beste elektrische tandenborstel en hoe maak je daar een keuze uit? Je hebt de keuze uit een paar verschillende modellen. De tandenborstels van Oral B hebben een ronde borstelkop, waardoor de roterende beweging goed tot z’n recht komt. Bovendien heb je de keuze uit een aantal specifieke borstelkoppen, allemaal met hun eigen voordelen:

Wat is de beste electrische tandenborstel

Benieuwd naar de beste electrische tandenborstel? Het is vooral belangrijk om een borstel van een goed merk te kiezen, zoals Oral B. Door daar de juiste opzetborstels bij te kiezen creëer je een geheel waarmee je jouw tanden op een stralende manier schoonpoetst.

Kijk goed naar de extra’s en instellingen die er beschikbaar zijn, om er goed mee te poetsen. Het is bijvoorbeeld makkelijk om gebruik te maken van een enkele of dubbele timer. Daarmee krijg je een seintje als je een nieuwe zone kunt poetsen en een melding als de twee minuten erop zitten. Ook de poetsdrukdetectie is de moeite waard, waarmee je voorkomt dat je te hard poetst. 

Hoe vaak tandenborstel vervangen?

Benieuwd hoe vaak je jouw tandenborstel moet vervangen? Het is niet nodig om jouw elektrische tandenborstel regelmatig te vervangen, vooral niet als je gebruik maakt van Oral B. Het is wel belangrijk om regelmatig een nieuwe opzetborstel te plaatsen.